Stories -
June 2023

De drukste verkeersas is perfect voor RIBA Trailers

Via March vond RIBA Trailers de perfecte locatie aan de A12.
Via March vond RIBA Trailers de perfecte locatie aan de A12.

Proactieve benadering met AI tool mondt uit in goed menselijk contact

RIBA Trailers is een groeiend familiebedrijf dat zich specialiseert in het produceren van trailers, vooral voor boten. Het team van March gebruikte de March AI tool om hen proactief te matchen met interessante panden op hun maat, en hen daarmee te contacteren. Zo kwam het tot een eerste bezoek met March Companion Ben Van der Smissen, wiens professionele aanpak meteen in de smaak viel bij Dimitry Eggers van RIBA Trailers.

Verschillende bezoeken aan goed matchende panden

Het eerste pand dat werd bezocht bleek ter plaatse echter niet volledig in de smaak te vallen, omdat RIBA Trailers meer op zoek was naar een zichtlocatie. RIBA Trailers ziet immers het potentieel om snel te groeien door zich op een zichtlocatie te vestigen. Companion Ben ging daarop in de markt op zoek naar een bedrijfspand met de perfecte locatie, en vond die korte tijd later: een pand gelegen langs de A12 in Aartselaar, dat eigendom is van De Pauw Dierenspeciaalzaak.

Bij een bezoek ter plaatse bleek Dimitry van RIBA Trailers meteen enthousiast. Zowel de oppervlakte, de buitenruimte als de ligging waren ideaal voor wat RIBA Trailers zocht. Een leuke meerwaarde was het feit dat er een totem voor het pand staat waar RIBA Trailers reclame kan maken. 

Ook het menselijke aspect speelde zoals steeds een rol: van het eerste bezoek klikte het goed tussen beide partijen.

Verdere bezoeken bevestigden de eerste indruk en leidden tot de huurovereenkomst

Er volgden nog enkele bezoeken, waarna het duidelijk werd dat beide partijen een goed gevoel hadden bij de huur. Er kon dan ook snel een huurovereenkomst naar gemeen recht worden opgesteld. March Companion Ben zorgde hier uiteraard voor een vlotte en correcte begeleiding. Na ondertekening van de huurovereenkomst kon tot tevredenheid van alle partijen ook de praktische afhandeling van de verhuis vlot gebeuren. Zo is RIBA Trailers klaar voor de verdere groei!

Probeer onze March Matching Engine.

Wat wilt u graag doen?