Matchmaking in bedrijfsvastgoed, ondersteund door AI.

Bent u op zoek naar een nieuwe ruimte te koop of te huur voor uw bedrijf? Onze mensen begeleiden u in elke stap van het zoekproces, ondersteund door onze eigen technologie. Lees meer

Heeft u een ruimte die u wenst te commercialiseren? Als u verkoopt of verhuurt met March, vinden we proactief de ideale match, snel en efficiënt. Lees meer

Bent u als stakeholder in de vastgoedwereld op zoek naar inzichten en marktkennis op basis van data? March gebruikt eigen en publieke data om vastgoedprocessen efficiënter te laten verlopen voor haar klanten. Lees meer
March Matching Engine screenshot

March: voor bedrijven op zoek naar commerciële ruimte

Met de March Matching Engine kunnen onze Navigators snel de juiste zoekcriteria van een zoekende partij analyseren en op korte termijn geschikte panden gepersonaliseerd voorstellen. Het proces loopt als volgt:

Guide.

Van bij het eerste contact helpt de March Navigator u met het bepalen van de juiste zoekcriteria voor uw ideale bedrijfsruimte. Aan de hand van een aantal gerichte vragen creëren we uw persoonlijk digitaal bedrijfsprofiel.

Op dit profiel kan u de geselecteerde panden te koop of te huur steeds terugvinden, met een gedetailleerde beschrijving.

Search.

De March Navigator heeft de zoekvraag volledig geconcretiseerd, en bekijkt samen met de aangewezen March Companion de mogelijkheden verder.

U wordt gecontacteerd om samen de opportuniteit te bekijken en een bezoek in te plannen. Dat bezoek gebeurt met de Companion, een ervaren vastgoedmakelaar die het pand en de eigenaar goed kent.

Match!

U kiest het pand dat het beste past bij uw zoekprofiel. De Companion bemiddelt tussen u en de eigenaar om ervoor te zorgen dat uw behoeften worden vervuld, terwijl we uw specifieke vereisten en groeiplannen nauwkeurig in overweging nemen. Het resultaat: een goede huur- of koopovereenkomst.

De expertise en ervaring van onze Navigators en Companions begeleiden u zo naar de ideale locatie die perfect aansluit bij uw bedrijfsvisie.
We begeleiden multinationals, ervaren KMO’s, jonge ondernemers en start-ups in het zoekproces naar bedrijfsvastgoed dat op hun lijf geschreven is.

Van initiële zoektocht tot verhuis: we vinden de juiste match tussen bedrijfsprofiel en vastgoed. We gaan op zoek naar het fysieke verlengstuk van het bedrijfs-DNA.
Office interior
Warehouse full

March: voor eigenaars en ontwikkelaars van bedrijfsvastgoed.

We helpen eigenaars en vastgoedprofessionals op vier cruciale momenten:
  • Actieve prospectie van te (her) ontwikkelen percelen
  • Inkoop van geïdentificeerde eigendommen
  • Verhuur van een ontwikkeld of bestaand pand
  • Verkoop van een integraal (verhuurd) pand aan kandidaat-kopers
Plaats een pand
Arrow pointing to the right
March heeft een op maat gemaakt artificiële intelligentie (AI)-model, ontwikkeld door ons tech team, dat wordt gebruikt door de Companions en Navigators van March om vraag en aanbod beter en sneller te matchen, en bedrijfsvastgoedinzichten aan klanten op een geheel nieuwe manier te bieden. Door gebruik te maken van uitgebreide vastgoed gegevens met de inzichten van onze Matching Engine die zijn getraind door onze Companions, wordt de besluitvorming immers aanzienlijk verbeterd.
Meer over onze technologie

We gebruiken AI om sneller de juiste gebruiker voor een beschikbaar pand te voorspellen, zodat onze Companions zich proactief kunnen richten op de beste match. Voor die match werken onze Companions, die expert zijn in vastgoedonderhandelingen, de juiste deal uit.

March: marktkennis en opportuniteiten voor stakeholders in vastgoed.

We gebruiken menselijke expertise én AI om onze klanten toe te laten hun investeringsmogelijkheden in vastgoed te vinden, bij te houden en te optimaliseren. Hierdoor creëren we een concurrentievoordeel voor onze klanten en nieuwe opportuniteiten in de vastgoedmarkt.

We bieden onze inzichten aan diverse partijen, in verschillende vormen: via tools  met onze technologie die we integreren bij klanten, via consulting trajecten bij specifieke vastgoedprojecten, via marktrapporten en/of aanbodanalyses.
Market Knowledge March

Probeer onze March Matching Engine.

Wat wilt u graag doen?