Data leidt tot betere beslissingen.

De strategie van het March is van bij het begin om te bouwen aan, samen te werken met en te investeren in technologische oplossingen die bedrijfsvastgoed transformeren. Door vandaag elk facet van het bedrijf te ondersteunen met tech tools en morgen te pionieren met baanbrekende oplossingen, helpt March de toekomst van vastgoed vorm te geven.

We helpen diverse stakeholders in vastgoed met de optimalisatie van hun eigen data. Daarnaast verrijken we de beslissingsprocessen aan de hand van onze marktkennis en de steeds groter wordende open data bronnen.

March AI

March heeft van bij haar oprichting een data-first-filosofie over de digitale transformatie van de branche. AI is slechts zo goed als de gegevens waarop het is getraind. March investeert daarom fors in data en ordent deze ook. De uitgebreide interne gegevens van March worden dan ook aangevuld met externe bedrijfs- en vastgoedbronnen. Met cleane, kwaliteitsgegarandeerde, strikt beheerde gegevens kan March haar technologiestrategie uitbreiden naar het AI-tijdperk ten voordele van haar klanten.

March heeft een op maat gemaakt artificiële intelligentie (AI)-model, ontwikkeld door ons tech team, dat wordt gebruikt door de Companions en Navigators van March om vraag en aanbod beter en sneller te matchen, en bedrijfsvastgoedinzichten aan klanten op een geheel nieuwe manier te bieden.

March Tools

Met een end-to-end benadering van onroerend goed, inclusief een interne technologieafdeling, biedt March uitgebreide expertise via haar mensen en innovatieve technologie. We zijn een early adopter van AI en hebben nu 3 kerntools in ontwikkeling of in bèta.
March Data Hub
Onze eigen beveiligde CRM omgeving en ons externe data cloud platform, up to date en schaalbaar.
March Matching Engine
De tool die vraag en aanbod in bedrijfsvastgoed voorspelt en matcht voor onze Companions.
March Market Hunter
De tool voor vastgoedspelers om opportuniteiten te voorspellen, te identificeren en bij te houden.

March Data Hub

We ontwikkelden onze eigen CRM en data-input omgeving, die er voor zorgt dat de juiste data op een correcte en beveiligde manier wordt opgeslagen. Alle bedrijfs- en persoonsgegevens worden zo veilig, accuraat en up-to-date bijgehouden.

Deze wordt constant aangevuld en gekruist met open data en data uit partnerbedrijven, die worden opgeslagen in onze eigen beveiligde cloud-omgeving. De eigen omgeving laat ook een perfecte integratie toe met de andere tools die March ontwikkelt.
March Data Hub screenshot

March Matching Engine

March Matching Engine screenshot
Kopers, verkopers en kredietverstrekkers op het juiste moment met elkaar in contact brengen, met de juiste gegevens bij de hand - binnen enkele seconden - zal bepalend zijn voor het succes in dit nieuwe generatieve AI-tijdperk. Door gebruik te maken van uitgebreide vastgoed gegevens met de inzichten van onze Matching Engine die zijn getraind door onze Companions, wordt de besluitvorming aanzienlijk verbeterd. We gebruiken AI om de juiste gebruiker voor een beschikbaar pand te voorspellen, zodat onze Companions zich kunnen richten op de beste match. Daarnaast kunnen de Companions de meest geschikte opties voor partijen op zoek naar vastgoed gericht vinden.

Door de March Matching Engine te gebruiken in onze beveiligde computeromgeving, kunnen onze vastgoedexperts snellere, slimmere inzichten leveren aan onze klanten. Deze innovatie laat ons toe onze meest waardevolle asset – onze mensen– het technisch mogelijk te maken om ongeëvenaarde diensten aan onze klanten te leveren.

De klanten van March kunnen er op vertrouwen dat ze hun vastgoedstrategieën aanzienlijk sneller kunnen uitvoeren op basis van robuuste gegevens en unieke inzichten, omdat onze Companions deze geavanceerde technologie binnen handbereik hebben.

March Market Hunter

De March Market Hunter zal in de toekomst beschikbaar worden als tool voor vastgoedontwikkelaars en investeerders.

We gebruiken AI om onze klanten toe te laten hun investeringsmogelijkheden in vastgoed te vinden, bij te houden en te optimaliseren. Hierdoor creëren we een concurrentievoordeel voor onze klanten en nieuwe opportuniteiten in de vastgoedmarkt.

March wil zo vastgoedspelers helpen om het tekort aan ruimte te helpen oplossen door die percelen te identificeren waar bestaande ruimte onderbenut is. Door bebouwde maar onderbenutte percelen te vinden voor onze klanten helpt March om één van de belangrijkste maatschappelijke problemen van onze generatie te verbeteren: hoe we duurzame groei combineren met duurzaam ruimtegebruik.
March Market Hunter screenshot

Probeer onze March Matching Engine.

Wat wilt u graag doen?