Stories -
July 2023

Tuinen Lewis Daemers krijgt zuurstof om te groeien met nieuw magazijn

De snelgroeiende onderneming in de tuinbouw kon in recordtijd een nieuw magazijn vinden dankzij March.
De snelgroeiende onderneming in de tuinbouw kon in recordtijd een nieuw magazijn vinden dankzij March.

De March Proactive Tool aan het werk

Het begon allemaal toen Tuinen Lewis Daemers werd benaderd via de geavanceerde March Proactive Tool. Deze tool, gebaseerd op artificiële intelligentie, matcht panden waarvoor March een verkoop- of verhuuropdracht heeft met alle bedrijven in heel België. Één van die panden betrof een mooi industrieel pand in Deinze.

Industriegebouw te huur

Het pand in kwestie, gelegen aan de Groenstraat 55 in Deinze, betreft een indrukwekkend bedrijfsgebouw. Met een totale oppervlakte van 1.825 m², biedt het pand 1.330 m² magazijnruimte en tevens 495 m² aan kantoorfaciliteiten. Dit alles is gelegen op een uitgestrekt terrein van 17.425 m² en was beschikbaar voor verhuur. Door het geavanceerde matchingproces van March ontving Tuinen Lewis Daemers een opvallend hoge score voor dit specifieke pand.

Met het magazijn en de buitenruimte is er genoeg ruimte om de groei van Tuinen Lewis Daemers te verzekeren.
Met het magazijn en de buitenruimte is er genoeg ruimte om de groei van Tuinen Lewis Daemers te verzekeren.

Perfecte match bevestigd

Na zorgvuldige analyse en evaluatie van het pand stelde March Navigator Maxime Saelens het voor aan Tuinen Lewis Daemers, waar eigenaar Lewis Daemers snel te kennen gaf dat dit het ideale pand was op het juiste moment. Het hele proces verliep efficiënt en vlot, waarbij het pand binnen één week werd bezocht en bevestigd door Tuinen Lewis Daemers, onder de deskundige begeleiding van March Companion Guillaume Polfliet.

"Het team van March zorgde er voor dat ik het perfecte pand in recordtijd kon vinden en betrekken." - Lewis Daemers, eigenaar Tuinen Lewis Daemers

Transactie in recordtijd

In slechts één maand tijd, na een succesvolle onderhandeling ondersteund door March, kon Tuinen Lewis Daemers het pand betrekken met een solide huurovereenkomst naar gemeen recht. Deze snelle en succesvolle transactie getuigt van de effectiviteit van de innovatieve aanpak van March, waarbij technologie en expertise worden gecombineerd om optimale resultaten te behalen voor zowel pandeigenaren als huurders. Dit succesverhaal bevestigt de leidende positie van March in de commerciële vastgoedsector en onderstreept de toewijding van alle March Companions aan het creëren van waardevolle kansen voor alle betrokken partijen.

Probeer onze March Matching Engine.

Wat wilt u graag doen?