Stories -
November 2023

Een degelijke oplossing voor Solid

March hielp Solid om een dringend ruimtetekort op te lossen.
March hielp Solid om een dringend ruimtetekort op te lossen.

Van acuut ruimteprobleem...

Solid is een bedrijf gevestigd langs de Pathoekeweg in Brugge, dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van deuren. Het bedrijf kampte met een significant ruimtetekort dat dringend moest worden opgelost. Gelukkig hoorde March Companion Laurens Vermeulen dat een bedrijf een kleine afstand verderop langs dezelfde weg van plan was om hun loods van 5.000 vierkante meter te verlaten.

Laurens, die goed op de hoogte was van de uitdagingen waarmee Solid werd geconfronteerd, zag een kans om te helpen. Hij nam onmiddellijk contact op met de eigenaar van de loods en vroeg of hij dit pand aan Solid mocht voorstellen. De eigenaar stemde ermee in en Laurens regelde snel een ontmoeting tussen de twee partijen.

... naar een snelle oplossing.

Tijdens de ontmoeting waren de afgevaardigden van Solid onder de indruk van de grootte en indeling van de loods. Het was duidelijk dat deze ruimte de langverwachte uitbreiding van hun activiteiten zou bieden. Na enige onderhandelingen stemde Solid ermee in om de loods te huren, waardoor ze de dringend benodigde opslagruimte kregen die ze zochten.

De verhuizing naar de nieuwe loods was een belangrijke stap voor Solid. Niet alleen bood het hen de ruimte die nodig was voor de groei van hun bedrijf, maar het maakte ook dat ze hun operaties konden stroomlijnen en hun efficiëntie konden verbeteren. Het bedrijf kon zijn voorraad consolideren op één locatie, waardoor het makkelijker werd om hun voorraad te beheren en bestellingen te vervullen.

De loods biedt dringend nodige ruimte voor de activiteiten van Solid.
De loods biedt dringend nodige ruimte voor de activiteiten van Solid.

Uiteindelijk bleek de samenwerking tussen Solid en March Companion Laurens Vermeulen een win-winsituatie te zijn. Solid kon de ruimte vinden die nodig was voor de groei van hun bedrijf, terwijl Laurens een lokaal bedrijf kon helpen en een succesvol huurcontract kon faciliteren.

Probeer onze March Matching Engine.

Wat wilt u graag doen?