Stories -
October 2022

De juiste werkplek vinden is geen exacte wetenschap: Science at Work

Staffing & recruitment bedrijf Science at Work zocht en vond een kantoor te huur in Berchem.
Staffing & recruitment bedrijf Science at Work zocht en vond een kantoor te huur in Berchem.

Proactieve contactname leidt tot uitgediepte zoektocht

March Companion Renée van Turenhout contacteerde Science at Work, een staffing & recruitment bedrijf gespecialiseerd in wetenschappelijke profielen, in november 2021 voor een bedrijfsruimte, waarna de zoekvraag verder werd geconcretiseerd.

Science at Work is een sterk groeiend bedrijf dat zeer specifieke wensen had qua locatie voor hun nieuwe kantoor. Renée en het March team gingen aan de slag met de zoekvraag, en diepten die verder uit met informatie uit onze data en de marktkennis van de Navigators en Companions.

De zoektocht naar het juiste pand

Toen Renée het kantoor in de "Franklin Building" aan de Posthoflei in Berchem voorstelde dat te huur stond, vond Science at Work het eerst wat aan de grote kant. Door samen na te denken over de toekomst van het bedrijf en de juiste indeling en inrichting van het kantoor, geraakte Science at Work er van overtuigd dat dit een goede match was.

De "Franklin Building" ligt aan de Posthoflei 1-8 in Berchem.
De "Franklin Building" ligt aan de Posthoflei 1-8 in Berchem.

Een goede deal berekend op groei

Vervolgens ging Renée samen met Science at Work en eigenaar All Yield op zoek naar een huurovereenkomst die wederzijdse zekerheid bracht, en rekening hield met de toekomstige groei van Science at Work.

Het March team zorgde er tevens voor dat alle administratieve verplichtingen, zoals identificatie van de partijen en UBO verklaringen, tijdig en correct in orde werden gebracht.

Dit zorgde voor een zeer snel transactieproces, dat kon worden afgerond begin 2022, waarna Science at Work kon verhuizen op 1 mei 2022.

“Renée was nauw betrokken bij het hele proces, van de bezichtiging van het kantoor tot de onderhandeling van het contract . Hierbij was ze steeds even opgewekt als professioneel. Wij zijn uiterst tevreden met deze service!” - Ilse Ghyselinck, Partner Science at Work

Probeer onze March Matching Engine.

Wat wilt u graag doen?