Stories -
March 2024

Advocatenkantoor Marlex trekt naar Kortrijk Business Park

March bemiddelde de huur van een kantoorruimte in Kortrijk Business Park.
March bemiddelde de huur van een kantoorruimte in Kortrijk Business Park.

Een vertrouwde partij

Marlex had contact opgenomen omdat ze een kantoor zochten voor 3 à 4 personen in Kortrijk. March Companion Guillaume Polfliet nam de uitdaging meteen aan en belde hen op om hun specifieke wensen en vereisten te bespreken. Dankzij zijn eerdere ervaringen met verhuur aan Marlex had Guillaume al een goed idee van wat ze nodig hadden. Dit stelde hem in staat om hen direct enkele passende opties voor te stellen.

Guillaume stelde enkele locaties voor die zouden kunnen voldoen aan de behoeften van Marlex. Onder deze voorstellen was het Kortrijk Business Park, een moderne en goed uitgeruste werkplek die perfect geschikt leek voor een team van hun omvang. Na het bespreken van de verschillende mogelijkheden, stemden beide partijen in met een bezoek aan het Kortrijk Business Park om de ruimte persoonlijk te beoordelen.

Kortrijk Business Park biedt mooie, lichtrijke ruimtes met een topafwerking.
Kortrijk Business Park biedt mooie, lichtrijke ruimtes met een topafwerking.

Het bezoek aan het Kortrijk Business Park verliep zeer succesvol. Marlex was onder de indruk van de hoogwaardige faciliteiten en de flexibiliteit die de co-working ruimtes boden. De locatie bleek niet alleen praktisch en efficiënt te zijn, maar ook inspirerend en bevorderlijk voor samenwerking en productiviteit. De aanwezige infrastructuur, gecombineerd met de professionele omgeving, maakte het een voor de hand liggende keuze voor Marlex.

Uiteindelijk besloot Marlex te kiezen voor de co-working optie binnen het Kortrijk Business Park. Deze beslissing werd genomen op basis van de kwaliteit van de voorzieningen, de ideale locatie, en de mogelijkheid om gemakkelijk te kunnen opschalen indien nodig. Dankzij de toegewijde inspanningen van Guillaume Polfliet en de uitstekende faciliteiten van het Kortrijk Business Park, heeft Marlex nu de perfecte werkplek gevonden om hun team te laten groeien en floreren.

Probeer onze March Matching Engine.

Wat wilt u graag doen?