Stories -
December 2023

Een royaal kantoor op het Antwerpse Zuid voor Kijzer

Kijzer kon door de bemiddeling van March een prachtig kantoor huren op het Antwerpse Zuid.
Kijzer kon door de bemiddeling van March een prachtig kantoor huren op het Antwerpse Zuid.

Een mooie skyline voor een dakenspecialist

In het bruisende hart van Antwerpen, in de hippe wijk Zuid, kon March met succes de verhuur van een kantoorverdieping van 330 m² realiseren. Het adembenemende uitzicht over de skyline van Zuid-Antwerpen maakte deze ruimte bijzonder aantrekkelijk voor het bedrijf dat deze verdieping heeft geleased: Kijzer.

Kijzer, een vooraanstaand bedrijf in de dakbedekkingsindustrie, heeft strategisch besloten om zijn aanwezigheid in Antwerpen uit te breiden en deze kantoorruimte bood de perfecte gelegenheid. March Companion Ben Van der Smissen had het genoegen om de onderhandelingen tussen de eigenaar en Kijzer te begeleiden, waarbij de focus lag op de renovatiewerken die nodig waren om de ruimte aan te passen aan de specifieke behoeften van het bedrijf.

Renovatie

De onderhandelingen over het huurcontract waren bijzonder interessant, waarbij de cruciale kwestie centraal stond: wie zou verantwoordelijk zijn voor de renovatiewerken? Zowel de eigenaar als Kijzer hadden sterke argumenten voor hun zaak. De eigenaar wilde de volledige controle behouden over de renovatie om ervoor te zorgen dat het pand zijn waarde behield, terwijl Kijzer, met zijn ervaring in de bouwsector, overtuigd was dat ze de renovatiewerken efficiënt en kosteneffectief konden uitvoeren.

Na intensieve besprekingen zijn beide partijen tot een compromis gekomen, waarbij Kijzer zal instaan voor een totaalrenovatie met hoogkwalitatieve afwerking.

Het kantoor wordt volledig gerenoveerd door Kijzer.
Het kantoor wordt volledig gerenoveerd door Kijzer.

Pakhuislook

De charme van deze kantoorverdieping gaat verder dan de mooie oppervlakte en het adembenemende uitzicht. Het gebouw zelf draagt bij aan de aantrekkingskracht met zijn oude pakhuisuitstraling, die een unieke en stijlvolle ambiance creëert. De robuuste industriële elementen, zoals de bakstenen muren, voegen een vleugje nostalgie toe aan de moderniteit van de ruimte. Deze pakhuislook bleek een extra reden voor Kijzer om voor deze locatie te kiezen, aangezien het gebouw niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk zal blijven, passend bij de trendy uitstraling van het Antwerpse Zuid.

De toekomst van het kantoorgebouw in de Burburestraat ziet er dus veelbelovend uit, met Kijzer die binnenkort zijn intrek zal nemen en de ruimte transformeert tot een moderne, efficiënte werkplek met een adembenemend uitzicht op de zuidelijke skyline van Antwerpen. Het team van March is verheugd te hebben kunnen bijdragen aan het succes van deze transactie en kijkt uit naar de voortdurende bloei van zowel Kijzer als deze unieke kantoorruimte in een van de meest trendy wijken van Antwerpen.

Probeer onze March Matching Engine.

Wat wilt u graag doen?