Stories -
September 2023

Ontzorging bij de vastgoedtransactie: Helan

March kon Helan begeleiden gedurende het hele aankoopproces van een kantoorgebouw in Berchem.
March kon Helan begeleiden gedurende het hele aankoopproces van een kantoorgebouw in Berchem.

De juiste benadering op het juiste moment

De bedrijfsvastgoedmakelaar March vervulde een cruciale rol bij de begeleiding van Helan gedurende het volledige aankoopproces van een kantoorgebouw in Berchem, Antwerpen. Het volledige traject startte toen Renée van Turenhout, een toegewijde Companion bij March, de telefoon opnam om Steven Slabbinck, Manager Patrimonium & Facilities bij Helan, te spreken. Dit telefoongesprek vormde het vertrekpunt voor een zoektocht, waarin Helan op zoek was naar een nieuw onderkomen voor hun bedrijfsactiviteiten in de regio Antwerpen. Met deze ambitie in gedachten, ging het gedreven team van March Antwerpen aan de slag om de perfecte oplossing te vinden voor de specifieke behoeften van Helan.

Zoektocht met resultaat

Het zoekproces van March leidde hen naar een ontdekking: een kantoorgebouw te koop aan de Potvlietlaan in Berchem. Dit kantoorgebouw bood een indrukwekkende vloeroppervlakte van ongeveer 2.500 vierkante meter, en de locatie ervan beantwoordde perfect aan de vereisten van Helan. Het bleek dat het gebouw volledig beschikbaar was, wat de kansen voor Helan alleen maar vergrootte.

Het kantoorgebouw wordt volledig opgefrist na de aankoop door Helan.
Het kantoorgebouw wordt volledig opgefrist na de aankoop door Helan.

Samenwerking loont

Wat dit hele verhaal nog interessanter maakte, was de samenwerking tussen March en een collega-makelaar die hen hielp bij het leggen van contact met de eigenaar van het kantoorgebouw. Dit illustreert het cruciale belang van een uitgebreid netwerk en het onderhouden van goede relaties in de vastgoedsector. In de vastgoedbranche is samenwerking vaak de sleutel tot het vinden van de meest veelbelovende kansen en het tot stand brengen van succesvolle transacties.

"De begeleiding van March zorgde voor een vlotte transactie." - Steven Slabbinck, Manager Patrimonium & Facilities Helan

March brengt meerwaarde

Deze samenwerking tussen March en Helan belichaamt perfect hoe doortastendheid, toewijding en het vermogen om te profiteren van waardevolle connecties kunnen leiden tot een succesvolle vastgoedtransactie die beide partijen ten goede komt. Het aankoopproces van het kantoorgebouw aan de Potvlietlaan in Berchem is een schoolvoorbeeld van hoe bedrijfsvastgoedmakelaars zoals March een waardevolle schakel zijn in het realiseren van de vastgoedambities van hun cliënten.

Probeer onze March Matching Engine.

Wat wilt u graag doen?