Stories -
October 2023

Een snelle matching van een magazijn met kantoor met Cominotto

De combinatie van data en menselijke kennis bij March zorgen voor de match.
De combinatie van data en menselijke kennis bij March zorgen voor de match.

Het team van Koramic, een grote vastgoedspeler uit Kortrijk, liet aan March Companion Guillaume Polfliet dat ze een magazijn met kantoor te huur hadden op de industriële site Ter Doenaert, aan de Doenaertstraat in Kortrijk. Het betrof een magazijn van 483 m² met een kantoor van 75 m² dat zou vrijkomen en waar dus een nieuwe huurder voor diende te worden gevonden.

Snel de juiste link gelegd

Guillaume kon door gebruik van de March database en zijn eigen ervaring inschatten dat dit pand een uitstekende opportuniteit zou zijn voor Cominotto, een mooi bedrijf dat kwalitatieve trappen plaatst. Cominotto is van oorsprong uit Turnhout, maar zochten een vestiging in het Kortrijkse. Guillaume overtuigde Cominotto meteen om een bezoek in te plannen, waarna Cominotto vrijwel meteen liet weten dat dit magazijn de perfecte optie voor hen was.

Het magazijn biedt een gemakkelijke toegang.
Het magazijn biedt een gemakkelijke toegang.

Huurovereenkomst snel rond

Het opstellen van de huurovereenkomst ging vlot. Guillaume kon dan ook de huurovereenkomst in een recordtijd veilig en gestructureerd laten ondertekenen. Zo kon het pand worden verhuurd nog voor van het pand een online zoekertje werd aangemaakt. Dit uiteraard tot grote tevredenheid van Koramic, de eigenaar.

Probeer onze March Matching Engine.

Wat wilt u graag doen?