Over March

Wat?

Eigenaars van bedrijfsvastgoed en vastgoedprofessionals hebben aan March de ideale companion.

We helpen eigenaars en vastgoedprofessionals op 4 cruciale momenten:

  • Actieve prospectie van te (her)ontwikkelen percelen
  • Inkoop van geïdentificeerde eigendommen
  • Verhuur van een ontwikkeld of bestaand pand
  • Verkoop van een integraal verhuurd pand aan eindinvesteerders

Bedrijven die op zoek zijn naar ruimte hebben aan March de ideale companion.

We begeleiden ervaren KMO’s, jonge ondernemers en start-ups in het zoekproces naar bedrijfsvastgoed op hun lijf geschreven: van initiële zoektocht tot verhuis.

We vinden de juiste match tussen bedrijfsprofiel en vastgoed: we gaan op zoek naar het fysieke verlengstuk van het bedrijfs DNA.

Hoe?

March maakt het verschil door in te zetten op snelheid van opvolging en proactiviteit, ondersteund door technologie.

Snelheid van opvolging

Vertel ons kort wat je nodig hebt, en we doen de rest. Door gebruiksvriendelijke slimme tools kunnen we snel de juiste vereisten identificeren en heel gericht en precies werken. Daardoor kunnen we op heel korte termijn de juiste voorstellen doen en het proces op een professionele manier vlot laten verlopen.

Proactiviteit

We maken zelf actief de match. We bekijken voor elke ruimte wie de ideale gebruikers zijn en benaderen proactief die mogelijke gebruikers met een compleet uitgewerkt voorstel voor die specifieke ruimte. Op die manier capteren we niet enkel bedrijven die zelf actief op zoek zijn naar bedrijfsruimte, maar maken we ook het latente potentieel los bij bedrijven die open staan voor de perfecte match.

Technologie

Door technologie en artificiële intelligentie slim te gebruiken om onze professionals te ondersteunen, kunnen we die snelheid en proactiviteit effectief realiseren. We zijn dus een property technology (“proptech”) bedrijf dat de menselijke factor centraal plaatst: vastgoed is en blijft immers een sector waar ervaren professionals het verschil maken.

Oprichters

March werd opgericht in maart 2019 door Philippe Meire en Paul Thiers.

philippe

Philippe heeft jarenlange ervaring bij diverse bedrijven actief in bedrijfsvastgoed en staat in voor de dagelijkse leiding van March.

paul

Paul heeft een lange en succesvolle track record in de bedrijfs- en investeringswereld en is voorzitter van de Raad van Bestuur van March.

Je bent eigenaar van een pand?

Indien je een pand wil verhuren of verkopen staan wij graag voor je klaar om de mogelijkheden om je pand te commercialiseren te bespreken.

Contacteer ons