Bent u op zoek naar een magazijn te huur?

De March Companions staat klaar om u te helpen. Door onze korte vragenlijst in te vullen creëert u uw unieke resultatenpagina. U wordt zo snel mogelijk gecontacteerd door één van onze Navigators, die met u uw zoekvraag zal verfijnen en panden op uw maat aan uw resultatenpagina zal toevoegen.

Waar moet u op letten bij de zoektocht naar een nieuw magazijn?

Of u een groeiend bedrijf bent dat extra opslagruimte nodig heeft of een onderneming die efficiëntie wil verbeteren, het vinden van het juiste magazijn is cruciaal voor succes.

Bij March begrijpen we dat, en we staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de ideale bedrijfsruimte.

Locatie, Locatie, Locatie.
De juiste locatie van uw magazijn is van vitaal belang. Overweeg de nabijheid van leveranciers, klanten en belangrijke transportroutes. Een strategische locatie kan transportkosten verlagen en de levertijden verbeteren.
Opslagcapaciteit.
Evalueer uw huidige en toekomstige opslagbehoeften. Zorg ervoor dat het magazijn voldoende ruimte biedt voor uw inventaris en eventuele groei in de toekomst. Een goed georganiseerde opslagruimte maximaliseert de efficiëntie van de logistieke processen.
Voorzieningen en Uitrusting.
Controleer of het magazijn is uitgerust met de juiste voorzieningen, zoals laadperrons, heftrucks en andere logistieke apparatuur. Dit verzekert een soepele stroom van goederen in en uit het magazijn.
Veiligheid en Beveiliging.
Veiligheid staat voorop. Controleer of het magazijn voldoet aan alle veiligheidsnormen en beschikt over moderne beveiligingsvoorzieningen om uw inventaris, materiaal en voorraden te beschermen tegen diefstal en schade.
Kosten en Flexibiliteit.
Analyseer de kostenstructuur van het magazijn, inclusief huurkost, servicekosten en eventuele verborgen kosten. Zoek ook naar flexibele contractopties die aan uw zakelijke behoeften voldoen.

Some of our properties currently on offer:

Zoek gericht naar een pand en krijg een gepersonaliseerd aanbod via onze March Matching Engine.

Configureer je zoekopdracht
Arrow to the right

Try our March Matching Engine

What would you like to do?