Bent u op zoek naar een kantoor te koop?

De March Companions staat klaar om u te helpen. Door onze korte vragenlijst in te vullen creëert u uw unieke resultatenpagina. U wordt zo snel mogelijk gecontacteerd door één van onze Navigators, die met u uw zoekvraag zal verfijnen en panden op uw maat aan uw resultatenpagina zal toevoegen.

Waar moet u op letten bij de zoektocht naar een nieuw kantoor?

Als bedrijf is het vinden van de juiste kantoorruimte van groot belang. Of u nu een groeiend bedrijf bent dat extra werkplekken nodig heeft of een onderneming die de werkomgeving wil optimaliseren, het juiste kantoor draagt bij aan het succes van uw bedrijf.

Bij March begrijpen we dat en staan we klaar om u te assisteren bij het vinden van de perfecte kantoorruimte.

Locatie.
De locatie van uw kantoor is cruciaal. Overweeg de bereikbaarheid voor medewerkers en klanten, evenals de nabijheid van voorzieningen zoals restaurants en openbaar vervoer. Een strategische locatie kan niet alleen de productiviteit verhogen, maar ook het imago van uw bedrijf versterken.
Ruimte en Indeling.
Evalueer uw huidige en toekomstige ruimtebehoeften. Zorg ervoor dat het kantoor voldoende ruimte biedt voor uw team en eventuele groei in de toekomst. Een goed doordachte indeling kan bijdragen aan een efficiënte en aangename werkomgeving.
Voorzieningen.
Controleer of het kantoor is uitgerust met de nodige voorzieningen, zoals vergaderruimtes, keukenfaciliteiten, en moderne technologische infrastructuur. Deze voorzieningen dragen bij aan een comfortabele en functionele werkomgeving.
Kosten en Flexibiliteit.
Analyseer de kosten van het kantoor, inclusief onderhoud, nutsvoorzieningen en eventuele extra kosten. Zoek ook naar flexibele huuropties die passen bij de groeifase van uw bedrijf en eventuele veranderingen in de toekomst..
Duurzaamheid en Milieu.
Overweeg de duurzaamheid van het kantoor en de impact op het milieu. Een groen kantoor draagt niet alleen bij aan een positief imago, maar kan ook kostenbesparend zijn op de lange termijn.

Some of our properties currently on offer:

Zoek gericht naar een pand en krijg een gepersonaliseerd aanbod via onze March Matching Engine.

Configureer je zoekopdracht
Arrow to the right

Try our March Matching Engine

What would you like to do?